Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Sinapinsiemen ry

"Aina siellä, missä jokin yhteisö elää sovituksen käyteaineena tässä suuressa yhteisössä, kirkossa, muuttuu mahdoton mahdolliseksi."

Sinapinsiemen ry on vuonna 1979 perustettu kristillinen yhdistys. Yhdistys rohkaisee etsimään Raamattuun pohjautuvaa yksinkertaista elämäntapaa, jonka kantavina voimina ovat rukous, hiljaisuus, rajoja ylittävä vuorovaikutus ja yhteisöllisyys. Tähän elämäntapaan sisältyy vastuu luomakunnasta ja ekumenia. Yhdistys toimii myös yhteydenpitäjänä niiden kesken, jotka ovat saaneet vaikutteita ranskalaisesta Taizén luostariyhteisöstä. (Lue lisää yhdistyksen arvoista ja tarkoituksesta.)


Sinapinsiemenessä tapahtuu

Hiljaisuuden rukoushetket Ukinrannassa ti-la: aamurukous kello 8.30, päivärukous kello 13 ja iltarukous kello 20.

Kiitos Inn -lastenkodin perustaja pastori Kom vierailee Suomessa 8.-26.11. Lisätietoja antaa Elina Malkavaara-Kallinen, elina.malkavaara@gmail.com.

Virsi- ja viini-ilta Ukinrannassa 29.11. klo 18 alkaen. Voit tuoda yhteiseen pöytään viiniä tai muuta lempijuomaasi sekä pientä purtavaa. Tervetuloa veisaamaan!

Ukinrannan joulukorttitalkoot 30.11. Askarrellaan yhdessä joulukortteja Ukinrannan jouluterveisiä varten tai omaan käyttöön. Nyt on oiva tilaisuus penkoa laatikoista ja kaapeista joutilaita askartelutarvikkeita, vanhoja joulukortteja, värillisiä papereita, paperiliimaa, tarroja ym.

Ukinrannan ekumeeninen iltapäivä 1.12. Ensimmäisenä adventtisunnuntaina kokoonnumme päivärukoukseen, jonka jälkeen siunataan Ukinrannan yhteisölle lahjoitetut pyhien patsaat, mm. Medjugorjen Maria. Saamme myös kuulla, kuinka pyhien kuvien avulla voi rukoilla. Yhteisen kahvipöydän ääressä on mahdollisuus tutustua toisiimme. Paikalle on lupautunut ainakin Isä Tri Tampereen roomalaiskatolisesta kirkosta sekä Isä Heikki Repo Kangasalan seurakunnasta.