Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Näin lahjoitat


Hyvä kummiksi haluava, ota yhteyttä Sinapinsiemen-yhdistykseen, joka toimii Gujaratin ja Manipurin kummilapsitoiminnan koordinaattori Suomessa. Voit ryhtyä lahjoittajaksi yksin tai voit koota ryhmän, esim. koululuokan.


Voit valita haluamasi vuosilahjoituksen suuruuden ja suorittaa sen yhtenä tai useampana eränä vuoden aikana kummilapsitilille joko Gujaratin tai Manipurin ohjelmaan. Käytä aina maksaessasi oikeaa maksuviitettä (katso alla). Se ohjaa lahjasi haluamaasi osoitteeseen.
Toivomme, että sinä tai ryhmäsi sitoutuisi vähintään 240 euron vuosilahjoitukseen (20 euroa/kk). Mutta kaiken suuruiset lahjoitukset, säännölliset ja epäsäännölliset, ovat tervetulleita.


Lahjoittajana saat meiltä postia, kertomuksia lasten elämästä ja opiskelusta sekä heidän edistymisestään, valokuvia jne. Kiitos Inn-koulukodin lahjoittajat saavat vuoden mittaan useita raportteja koulukodin tapahtumista.


Vaihtoehto kummiksi sitoutumiselle on toimiminen yleislahjoittajana. Yleislahjoittajana saat myös meiltä postia ja kuulumisia lasten elämästä.

Lahjoitusohjeet


Kummilapsitili: FI52 2185 1800 1334 40
Viitenumero Gujaratin kummeille: 600 400
Viitenumero Kiitos Innin tukemiseksi: 600 811
Viitenumero yleislahjoittajille: 602 000

Keräyslupa: Poliisihallituksen antama lupa numero RA/2020/773. Keräysluvan aika toistaiseksi voimassa oleva 1.1.2021 alkaen.

Kerättävien varojen luvan mukainen käyttötarkoitus: Kerätyt varat käytetään koululaisten ruokailu-, vaatetus-, asumis-, terveydenhuolto- ja koulutuskustannuksiin.

Lisätietoja


Anne Lindell, kummisihteeri(at)sinapinsiemen.fi