Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Näin lahjoitat


Hyvä kummiksi haluava, ota yhteyttä Sinapinsiemen-yhdistykseen, joka toimii Gujaratin ja Manipurin kummilapsitoiminnan koordinaattori Suomessa. Voit ryhtyä lahjoittajaksi yksin tai voit koota ryhmän, esim. koululuokan.


Voit valita haluamasi vuosilahjoituksen suuruuden ja suorittaa sen yhtenä tai useampana eränä vuoden aikana kummilapsitilille joko Gujaratin tai Manipurin ohjelmaan. Käytä maksaessasi maksuviitettä (katso alla). Se ohjaa lahjasi haluamaasi osoitteeseen.
Toivomme, että sinä tai ryhmäsi sitoutuisi vähintään 240 euron vuosilahjoitukseen (20 euroa/kk). Mutta kaiken suuruiset lahjoitukset, säännölliset ja epäsäännölliset, ovat tervetulleita.


Mikäli ilmoittaudut säännölliseksi lahjoittajaksi, saat meiltä postia. Gujaratin kummi saa lapsesta lyhyen elämänkerran ja valokuvan. Lapsen edistymisestä raportoidaan vuosittain joulukirjeen yhteydessä. Manipurin Kiitos Inn koulukodin lahjoittajat saavat vuoden mittaan useita raportteja koulukodin tapahtumista.


Vaihtoehto kummiksi sitoutumiselle on toimiminen yleislahjoittajana; tällöin ei tiettyä kummilasta ole, vaan henkilö antaa varoja lasten koulutuksen ylläpitoon itselleen sopivina erinä ja aikoina.

Lahjoitusohjeet


Kummilapsitili: FI52 2185 1800 1334 40
Viitenumero Gujaratin kummeille: 600 400
Viitenumero Kiitos Innin tukemiseksi: 600 811
Viitenumero yleislahjoittajille: 602 000

Keräyslupa: Poliisihallituksen antama lupa numero RA/2018/426. Keräysluvan aika: 25.4.2018-31.12.2020.

Kerättävien varojen luvan mukainen käyttötarkoitus: Kerätyt varat käytetään koululaisten ruokailu-, vaatetus-, asumis-, terveydenhuolto- ja koulutuskustannuksiin.

Lisätietoja


Jarmo Rautiainen, kummisihteeri(at)sinapinsiemen.fi