Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Näin lahjoitat


Hyvä kummiksi haluava, ota yhteyttä Sinapinsiemen-yhdistykseen, joka toimii Gujaratin ja Manipurin kummilapsitoiminnan koordinaattori Suomessa. Voit ryhtyä lahjoittajaksi yksin tai voit koota ryhmän, esim. koululuokan.


Voit valita haluamasi vuosilahjoituksen suuruuden ja suorittaa sen yhtenä tai useampana eränä vuoden aikana kummilapsitilille joko Gujaratin tai Manipurin ohjelmaan. Käytä aina maksaessasi oikeaa maksuviitettä (katso alla). Se ohjaa lahjasi haluamaasi osoitteeseen.
Toivomme, että sinä tai ryhmäsi sitoutuisi vähintään 240 euron vuosilahjoitukseen (20 euroa/kk). Mutta kaiken suuruiset lahjoitukset, säännölliset ja epäsäännölliset, ovat tervetulleita.


Lahjoittajana saat meiltä postia, kertomuksia lasten elämästä ja opiskelusta sekä heidän edistymisestään, valokuvia jne. Kiitos Inn-koulukodin lahjoittajat saavat vuoden mittaan useita raportteja koulukodin tapahtumista.


Vaihtoehto kummiksi sitoutumiselle on toimiminen yleislahjoittajana. Yleislahjoittajana saat myös meiltä postia ja kuulumisia lasten elämästä.

Lahjoitusohjeet

Kummikeräykset Intiaan (rahankeräyslupa RA/2020/773 voimassa 1.1.2021 alkaen):

Kummikeräystili: FI78 5104 0020 2159 96
Keräystilille kaikki maksut viitteellisinä siten, että
- ESP: viite 34102
- Kiitos Inn: 34209
- Yleislahjoitus: 34908

Lisätietoja


Anne Lindell, kummisihteeri(at)sinapinsiemen.fi