Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Ajankohtaista


Ajankohtaista tietoa tapahtumista löydät myös Sinapinsiemenen nettikanavista:
Täältä löytyy Sinapinsiemenen oma facebook-sivu.
Täältä löydät Ukinrannan nettisivut

Kutsu kummitoiminnan tapahtumaan

Isä Fernando Franco SJ Intian Gujaratista vierailee Suomessa 11.6.-14.6.2019.

Tervetuloa tapaamaan Ferdando Francoa ja Catrinel Duncania Romaniasta ja kuulemaan ESP- koulutusprojektin uutisia 12.6.2019 klo 17 Helsinkiin Käpylän kirkolle, Metsolantie 14.

Anne Lindell
kummisihteeri

Jäsenmaksulaskujen tilaaminen e-laskuksi

Pahoittelut, että jäsenlaskutuksen yhteydessä oli virheellinen tieto e-laskutilauksen yhteydessä käytettävästä jäsennumerosta.

E-laskupalveluissa on useita erilaisia tarkistuksia eikä järjestelmät aina annan lähettää yksityishenkilöille e-laskuja, vaikka laskuttajalla olisikin oikea e-laskuosoite. Siksi olisi parempi, että jokainen niin halutessaan tilaa itselleen jäsenlaskun e-laskuklsi.

Oikea tilauksessa tarvittavat jäsennumerosi on kolminumeroinen. Jos jäsenlaskussa oleva jäsennumero on 5-numeoinen, niin e-laskun tilauksessa toimiva jäsennumero on 3-numeroinen luku, jonka saa jättämällä huomiotta alussa olevat "67": esimerkiksi jos laskussa oli 67123 => oikea 123. Sillä e-laskun tilaanminen pitäisi onnistua.

Sinapinsiemenen kevätkokous ja -seminaari oli 13.4.2019

Yhdistyksen sääntömääräinen kevätkokous pidettiin 13.4.2019 Ukinrannassa. Kevätkokous hyväksyi vuoden 2018 tilinpäätöksen ja toimintakertomuksen, sekä myönsi vastuuvapauden tilivelvollisille. Seminaarin aiheena oli "Vastarintausko", jota käsiteltiin Patrik Hagmanin saman nimisen kirjan näkökulmasta.

Yhdistyksen syyskokous ja -seminaari pidettiin 10.11.

Sinapinsiemenen syyskokous ja -seminaari pidettiin 10.11. Ukinrannassa.

Syyskokous hyväksyi yhdistyksen vuoden 2017 tilinpäätöksen sekä toimintasuunnitelman ja talousarvion vuodelle 2019. Hallitukseen valittiin uusina jäseninä Sinikka Luokkanen Olavi Heinon tilalle ja Saija Kainulainen kaksivuotiskaudelle 2019-2020.

Seminaarin puhujana oli Timo Virtala, aiheenaan "Kertomuksia rohkeudesta". Hän kertoi rauhanaktivistien toiminnasta ja siitä, miten maailmalla on onnistuneesti saatu aikaan muutoksia väkivallattomasti. Virtala on sosiologi, joka kirjoittaa parhaillaan kirjaa väkivallattomuuden voimasta. Hän on toiminut mm. Loviisan rauhanfoorumin pääsihteerinä sekä kouluttajana siviilipalveluskeskuksessa.

Sinapinsiemen etsii uusia toimijoita työryhmiin

Sinapinsiemen etsii innostuneita jäseniä toimimaan yhdistyksen työryhmissä. Työryhmät suunnittelevat, valmistelevat ja toteuttavat yhdistyksen toimintaa, kukin työalallaan. Ryhmiä ovat:

  • retriittityöryhmä: alana retriittitoiminta ja hiljaisuuden viljely
  • kustannustyöryhmä: alana yhdistyksen tarkoituksen mukaisen kirjallisuuden kääntäminen ja julkaisu
  • Taizé-ryhmä: alana yhteydenpito ja matkat Taizén yhteisöön
  • kansainvälisen diakonian työryhmä: alana yhdistyksen järjestämä varainkeruu Intian kummihankkeiden hyväksi
  • tiedotusryhmä: alana yhdistyksen toiminnasta ja sen tarkoitusta koskevista asioista tiedottaminen
  • yhteisöjen tukiryhmä: alana yhdistyksen yhteisöjen (Ukinranta, Kathos) tukeminen.

Jos kiinnostuit, ota yhteyttä sihteeriin, sihteeri(at)sinapinsiemen.fi, tai puheenjohtajaan, puheenjohtaja(at)sinapinsiemen.fi.