Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Ajankohtaista


Ajankohtaista tietoa tapahtumista löydät myös Sinapinsiemenen nettikanavista:
Täältä löytyy Sinapinsiemenen oma facebook-sivu.
Täältä löydät Ukinrannan nettisivut

Tervetuloa Sinapinsiemen ry:n syyskokouspäivään!

Syyskokous eli vaalikokous pidetään la 12.12.2020 klo 10 alkaen Tampereella Kalevan kirkolla (Liisanpuisto 1, 33540 Tampere). Päivän kulku on seuraava:

klo 10 vaalikokous
klo 11:30 lounas
klo 12:30 päivärukous
klo 13-15 seminaari, jossa Elina Malkavaara-Kallinen kertoo sanoin ja valokuvin kolmen viikon matkastaan Intian Manipuriin (päiväkahvi klo 14).

Pidämme huolta turvaväleistä ja käytämme kasvomaskeja. Ethän tule paikalle, jos tunnet olosi sairaaksi. Jos toivot mahdollisuutta päivän seuraamiseen etänä, otathan yhteyttä puheenjohtajaan: puheenjohtaja@sinapinsiemen.fi.

Ilmoittautuminen ruokailujen vuoksi viimeistään 5.12. sihteerille 050 5254635 tai sihteeri@sinapinsiemen.fi.Lämpimästi tervetuloa!

Sinapinsiemen ry:n jäsenet kutsutaan sääntömääräiseen vaalikokoukseen la 12.12.2020 klo 10 Tampereen Kalevan kirkkoon (Liisanpuisto 1, 33540 Tampere).
Vaalikokouksessa käsitellään seuraavat asiat:
- Liittymismaksun, jäsenmaksun ja kannattajajäsenmaksun määrän vahvistaminen seuraavalle toimintavuodelle
- Tulo- ja menoarvion vahvistaminen seuraavalle toimintavuodelle
- Hallituksen jäsenten vaali
- Tilintarkastajien vaali
- Kokouskutsun julkaiseminen sääntöjen 10 §:n mukaan

Hallituksen puolesta Helsingissä 12.11.2020
hallituksen puheenjohtaja Kristiina Kallinen

______________________________________________________________

Hiljaisuuden retriitti Kangasalan Heinäkalliossa 16.-18.10. Teemana "Kasvupohjana rakkaus". Ohjaajina Soili Juntumaa ja Irja Rajamäki. Hinta 130€. Ilmoittautuminen: soili.juntumaa@gmail.com tai 0505525529. Tervetuloa!

________________________________

Kevätkokous ja seminaari 15.8. Kangasalla!

Kevään poikkeusolosuhteiden johdosta kevätkokouspäivä siirrettiin loppukesään.

Vuosikokoukseen ja seminaari pidettiin 15.8. Kangasalla Kirkonkylän seurakuntakodilla (osoite Tapulintie 2, 36200 Kangasala).

Päivän kulku oli seuraava:
klo 10 Vuosikokous.
klo 12 Lounas: tarjolla keittolounas, mutta voit myös ottaa mukaan syötävää yhdessä jaettavaksi nyyttärihenkisesti.
klo 13 Rukoushetki, jonka jälkeen seminaari ja yhteinen keskustelu aiheesta ”Sinapinsiemenenä Suomessa ja maailmalla – Miten voisimme kuulla jäsenistön monipuolisen äänen entistä paremmin?”. Keskustelemme jäsenten merkityksestä Sinapinsiemenelle ja Sinapinsiemenen merkityksestä jäsenille.

Ilmoittauduthan etukäteen ruokailun vuoksi! Ilmoittautuminen 8.8. mennessä sihteerille 050 5254635 tai sihteeri@sinapinsiemen.fi. Ajoissa ilmoittautuneille lähetetään kokouksen asiakirjat sähköpostitse etukäteen.
Poikkeusaikojen lieventyessä kehotamme kuitenkin, että jäät kotiin, jos sinulla on minkäänlaisia flunssan oireita. Pyrimme järjestämään mahdollisuuden seurata kokousta ja seminaaria myös etänä, joten ota yhteyttä sihteeriin, jos toivot etäyhteyden järjestämistä.

Olet lämpimästi tervetullut!

VUOSIKOKOUSKUTSU:

Sinapinsiemen ry:n jäsenet kutsutaan sääntömääräiseen vuosikokoukseen 15.8. klo 10 Kangasalan Kirkonkylän seurakuntakodille, Tapulintie 2, 36200 Kangasala.

Vuosikokouksessa käsitellään seuraavat asiat:
- hallituksen toimintakertomus edelliseltä toimintavuodelta
- edellisen toimintavuoden tilinpäätös sekä tilintarkastajien lausunto
- tilinpäätöksen vahvistaminen
- vastuuvapauden myöntämisestä päättäminen
- sääntömuutos

Hallituksen puolesta Helsingissä 30.6.2020
puheenjohtaja Kristiina Kallinen

Sinapinsiemenen 40-vuotisjuhla ja syyskokous pidettiin 9.11.

Yhdistyksen 40-vuotista taivalta juhlistetaan lauantaina 9.11.2019 Mikael Agricolan kirkolla. Juhlan jälkeen kokoontui yhdityksen sääntömääräinen syyskokous, jossa vahvistettiin talousarvio ja hyväksyttiin toimintasuunnitelma vuodelle 2020.

Toiminnan painopistealueena ovat vuonna 2020 lapset ja nuoret. Yhdistys julkaisee lastenkirjan ja pyrkii lisäämään kansainvälisen diakoniatyönsä tunnettavuutta. Lisäksi panostetaan viestinnän kehittäminen muun muassa verkkosivujen uudistamisen myötä.

Yhdistyksen hallituksessa jatkavat Juha Itäleino, Kristiina Kallinen, Saija Kainulainen, Soili Juntumaa sekä Sinikka Luokkanen. Heidän lisäkseen hallitukseen valittiin Elias Rautiainen ja Ari Vuorenmaa.

Jäsenmaksulaskujen tilaaminen e-laskuksi

Pahoittelut, että jäsenlaskutuksen yhteydessä oli virheellinen tieto e-laskutilauksen yhteydessä käytettävästä jäsennumerosta.

E-laskupalveluissa on useita erilaisia tarkistuksia eikä järjestelmät aina annan lähettää yksityishenkilöille e-laskuja, vaikka laskuttajalla olisikin oikea e-laskuosoite. Siksi olisi parempi, että jokainen niin halutessaan tilaa itselleen jäsenlaskun e-laskuksi.

Oikea tilauksessa tarvittavat jäsennumerosi on kolminumeroinen. Jos jäsenlaskussa oleva jäsennumero on 5-numeoinen, niin e-laskun tilauksessa toimiva jäsennumero on 3-numeroinen luku, jonka saa jättämällä huomiotta alussa olevat "67": esimerkiksi jos laskussa oli 67123 => oikea numero on 123. Sillä e-laskun tilaanminen pitäisi onnistua.

Sinapinsiemen etsii uusia toimijoita työryhmiin

Sinapinsiemen etsii innostuneita jäseniä toimimaan yhdistyksen työryhmissä. Työryhmät suunnittelevat, valmistelevat ja toteuttavat yhdistyksen toimintaa, kukin työalallaan. Ryhmiä ovat:

  • retriittityöryhmä: alana retriittitoiminta ja hiljaisuuden viljely
  • kustannustyöryhmä: alana yhdistyksen tarkoituksen mukaisen kirjallisuuden kääntäminen ja julkaisu
  • Taizé-ryhmä: alana yhteydenpito ja matkat Taizén yhteisöön
  • kansainvälisen diakonian työryhmä: alana yhdistyksen järjestämä varainkeruu Intian kummihankkeiden hyväksi
  • tiedotusryhmä: alana yhdistyksen toiminnasta ja sen tarkoitusta koskevista asioista tiedottaminen
  • yhteisöjen tukiryhmä: alana yhdistyksen yhteisöjen (Ukinranta, Kathos) tukeminen.

Jos kiinnostuit, ota yhteyttä sihteeriin, sihteeri(at)sinapinsiemen.fi, tai puheenjohtajaan, puheenjohtaja(at)sinapinsiemen.fi.