Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Ajankohtaista


Ajankohtaista tietoa tapahtumista löydät myös Sinapinsiemenen nettikanavista:
Täältä löytyy Sinapinsiemenen oma facebook-sivu.
Täältä löydät Ukinrannan nettisivut

Sinapinsiemenen 40-vuotisjuhla ja syyskokous pidettiin 9.11.

Yhdistyksen 40-vuotista taivalta juhlistetaan lauantaina 9.11.2019 Mikael Agricolan kirkolla. Juhlan jälkeen kokoontui yhdityksen sääntömääräinen syyskokous, jossa vahvistettiin talousarvio ja hyväksyttiin toimintasuunnitelma vuodelle 2020.

Toiminnan painopistealueena ovat vuonna 2020 lapset ja nuoret. Yhdistys julkaisee lastenkirjan ja pyrkii lisäämään kansainvälisen diakoniatyönsä tunnettavuutta. Lisäksi panostetaan viestinnän kehittäminen muun muassa verkkosivujen uudistamisen myötä.

Yhdistyksen hallituksessa jatkavat Juha Itäleino, Kristiina Kallinen, Saija Kainulainen, Soili Juntumaa sekä Sinikka Luokkanen. Heidän lisäkseen hallitukseen valittiin Elias Rautiainen ja Ari Vuorenmaa.

Pastori Kom vierailee Suomessa 8.-26.11.

Pastori Kom, jonka perustamaa Kiitos Inn -oppilaskotia ja koulutusohjelmaa Manipurissa Sinapinsiemen tukee, saapuu Suomeen vierailulle 8.-26.11.2019. Hänet on mahdollista tavata Sinapinsiemenen 40-vuotisjuhlassa Helsingissä 9.11. ja sen jälkeen eri paikkakunnilla. Alustava matkasuunnitelma sisältää vierailut Ivalossa (10.-16.11.), Lapualla (17.-18.11.) ja Kangasalla Ukinrannassa (19.-26.11).

Lisätietoja antaa Elina Malkavaara-Kallinen, elina.malkavaara@gmail.com.

Lue lisää Komista ja Kiitos Innistä: https://www.sinapinsiemen.fi/15

Analoginen taidekahvila ja Mystiikan messu 23.11.

Kangasalan kirkossa on kello 18-19 esillä paikallisten taiteilijoiden Merja Honkkilan sekä 8-vuotiaan Leo Lammen taidetta, vinyyliltä soi fuusiojazzia, ja paikalla on filosofi Eero Tiilikainen. Ukinrannan yhteisö myy kahvilan antimia vapaaehtoisella käteismaksulla Sinapinsiemen ry:n hyväksi.

Kello 19 alttarin ääressä alkaa Mystiikan messu, joka ammentaa 200-luvun kristillisestä jumalanpalveluksesta yhdistäen siihen modernia. Ennen jumalanpalvelusta on mahdollisuus rippiin kirkon sakastissa kello 18.40.

Kangasalan seurakunnasta mukana pastorit Riikka Hämäläinen ja Heikki Repo, musiikissa Mika Sivonen (kitara) sekä Maija Repo (huilu).

Virsi- ja viini-ilta Ukinrannassa 29.11.

Mikä on sinun lempivirtesi? Pääsetkö laulamaan yhdessä muiden kanssa aivan liian harvoin?Haluatko oppia uusia virsiä?

Virsi- ja viini-ilta Ukinrannassa 29.11. klo 18 alkaen. Voit tuoda yhteiseen pöytään viiniä tai muuta lempijuomaasi sekä pientä purtavaa. Tervetuloa veisaamaan rakkaimpia virsiä hyvässä seurassa!

Ukinrannan joulukorttitalkoot 30.11.

Joulu tulee! Syyhyävätkö sormesi jo päästä jouluaskartelujen kimppuun? Ukinrannassa askarrellaan joulukortteja Sinapinsiemenen ystäville ja omaan käyttöön 30.11. kello 13-19. Paikan päältä löytyy tarvikkeita, ja halutessasi voit ottaa myös omia mukaan.

Ekumeeninen Maria- ja Fransiskus-patsaiden siunaamistilaisuus Ukinrannassa 1.12.

Tervetuloa Ukinrannan ekumeeniseen iltapäivään ensimmäisenä adventtisunnuntaina kello 13-16. Yhteisö on saanut lahjoituksena Maria- ja Fransiskus-patsaat, jotka siunataan ja saamme myös kuulla, kuinka pyhien kuvien avulla voi rukoilla. Aloitamme päivärukoushetkellä ja myöhemmin kahvipöydän ääressä on mahdollisuus tutustua toisiimme. Mukana tilaisuudessa ovat Isä Tri Tampereen roomalaiskatolisesta seurakunnasta sekä Isä Heikki Repo Kangasalan seurakunnasta.

Lisätietoja antaa Maria King, mkingtssf@gmail.com.

Jäsenmaksulaskujen tilaaminen e-laskuksi

Pahoittelut, että jäsenlaskutuksen yhteydessä oli virheellinen tieto e-laskutilauksen yhteydessä käytettävästä jäsennumerosta.

E-laskupalveluissa on useita erilaisia tarkistuksia eikä järjestelmät aina annan lähettää yksityishenkilöille e-laskuja, vaikka laskuttajalla olisikin oikea e-laskuosoite. Siksi olisi parempi, että jokainen niin halutessaan tilaa itselleen jäsenlaskun e-laskuksi.

Oikea tilauksessa tarvittavat jäsennumerosi on kolminumeroinen. Jos jäsenlaskussa oleva jäsennumero on 5-numeoinen, niin e-laskun tilauksessa toimiva jäsennumero on 3-numeroinen luku, jonka saa jättämällä huomiotta alussa olevat "67": esimerkiksi jos laskussa oli 67123 => oikea numero on 123. Sillä e-laskun tilaanminen pitäisi onnistua.

Sinapinsiemen etsii uusia toimijoita työryhmiin

Sinapinsiemen etsii innostuneita jäseniä toimimaan yhdistyksen työryhmissä. Työryhmät suunnittelevat, valmistelevat ja toteuttavat yhdistyksen toimintaa, kukin työalallaan. Ryhmiä ovat:

  • retriittityöryhmä: alana retriittitoiminta ja hiljaisuuden viljely
  • kustannustyöryhmä: alana yhdistyksen tarkoituksen mukaisen kirjallisuuden kääntäminen ja julkaisu
  • Taizé-ryhmä: alana yhteydenpito ja matkat Taizén yhteisöön
  • kansainvälisen diakonian työryhmä: alana yhdistyksen järjestämä varainkeruu Intian kummihankkeiden hyväksi
  • tiedotusryhmä: alana yhdistyksen toiminnasta ja sen tarkoitusta koskevista asioista tiedottaminen
  • yhteisöjen tukiryhmä: alana yhdistyksen yhteisöjen (Ukinranta, Kathos) tukeminen.

Jos kiinnostuit, ota yhteyttä sihteeriin, sihteeri(at)sinapinsiemen.fi, tai puheenjohtajaan, puheenjohtaja(at)sinapinsiemen.fi.