Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Ajankohtaista


Ajankohtaista tietoa tapahtumista löydät myös Sinapinsiemenen nettikanavista:
Täältä löytyy Sinapinsiemenen oma facebook-sivu.
Täältä löydät Ukinrannan nettisivut

Puheenjohtaja kutsuu syyskokoukseen:

On taas aika tulla yhteen! Syksy pimenee ja maailma ympärillä on mennyt hulluksi. Siksi on hyvä tulla yhteisille tulille lämmittelemään. Näkemään toisiamme. Lämmittämään toinen toistamme.

On Sinapinsiemenen syysseminaarin ja syyskokouksen aika. Lauantaina 19.11. Ukinrannassa. Virallinen kutsu oli lokakuun alun Sinapinsiemen-lehdessä. Asiat on niitä tuttuja, jäsenmaksut, toimintasuunnitelmat, tulo- ja menoarviot sekä hallituspaikkojen täydentäminen. Kohtaamispaikkakin on tuttu, Sinapinsiemenen yhteisökoti, Ukinranta, Ruutanantie 10, 36200 Kangasala.

Ilmoittautumisen ja terveydelliset ruoka-ainerajoitteet pyydämme ilmoittamaan sihteerille ma 14.11. mennessä (sihteeri@sinapinsiemen.fi). Etäyhteydelläkin voi osallistua, kun sitä sihteeriltä pyytää. Linkki ilmoitetaan Sinapinsiemenen facebook-sivulla.Kokous alkaa klo 10 kokouksella, jonka jälkeen on lounas ja hetkirukous sen mukaan kuin asiat etenevät. Seminaarikin alkaa sitten, kun olemme valmiit. Alustajana on Ella Luoma, jäsenille tuttu Sinapinsiemenen lehden edellisenä päätoimittajana. Hän on teologian maisteri, Nörttityttöjen päätoimittaja ja ihminen, joka omien sanojensa mukaan viettää aivan liikaa aikaa sosiaalisessa mediassa. Häntä kiinnostaa erityisesti uskonnon ja populaarin rajapinnat, kestävä elämäntapa ja uutta luovat teologiset tulkinnat. Siis pesunkestävä sinapinsiemen! Hänen alustuksensa aihe on Uskonto ja populaarikulttuuri. Uskon, että saamme häneltä hyvän päivityksen elää 2020-luvulla ja kohdata sen haasteita.

Liityn sydämestäni tessalonikialaiskirjeen ajatukseen, jonka uskon olevan myös koko Sinapinsiemenen hallituksen ajatus: ”Nyt kun olemme joutuneet olemaan jonkin aikaa teistä erossa -- ulkonaisesti, emme sydämessämme -- olemme sitäkin enemmän kaivanneet teitä ja koettaneet päästä teitä tapaamaan (1 Tess 2:17). Tulkaa Ukinrantaan, niin pääsemme teitä tapaamaan!

Olavi Heino, hallituksen pj

Sinapinsiemenen 40-vuotisjuhla pidettiin 9.11.2019 Agricolan kirkolla Helsingissä.

Tule rohkeasti mukaan ja ota yhteyttä!

Sinapinsiemenet toimivat eri tavoin ympäri Suomen ja tämän maailman. Esimerkiksi vuoden 2023 toiminnan painopisteinä ovat viestintään, nuoriin aikuisiin ja Ukinrannan yhteisön toimintaan panostaminen. Otamme mielellämme vastaan kehitysideoita ja kannustamme jäseniämme aktiivisuuteen.

Jos sinulla on ideoita uudenlaiseen toimintaan tai muuta kysyttävää, ota rohkeasti yhteyttä sihteeriin, sihteeri(at)sinapinsiemen.fi, tai puheenjohtajaan, puheenjohtaja(at)sinapinsiemen.fi. Ukinrannan yhteisöön saat yhteyden puhelimitse 041 3172 262 (ti - pe klo 17-18) tai sähköpostitse ukinranta@sinapinsiemen.fi.