Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Ajankohtaista


Ajankohtaista tietoa tapahtumista löydät myös Sinapinsiemenen nettikanavista:
Täältä löytyy Sinapinsiemenen oma facebook-sivu.
Täältä löydät Ukinrannan nettisivut

Sinapinsiemenen 40-vuotisjuhla ja syyskokous 9.11.

Yhdistyksen 40-vuotista taivalta juhlistetaan lauantaina 9.11.2019 Agricolan kirkolla. Juhla alkaa messulla kello 10, ja ohjelmassa on mm. professori Elina Vuolan juhlapuhe, paneelikeskustelu, musiikkia sekä kuvamuistoja vuosien varrelta. Tarjolla on lounas sekä kakkukahvit.

Juhlan jälkeen kokoontuu yhdityksen sääntömääräinen syyskokous, jossa mm. valitaan hallituksen jäsenet ja vahvistetaan ensi vuoden tulo-ja menoarvio.

Ilmoittautuminen ruokailua varten viimeistään 31.10. sähköpostilla sihteeri(at)sinapinsiemen.fi tai tekstiviestillä 050 5254635.

40-vuotisjuhlan ohjelma:

10.00 Juhlamessu

11.00 Lounas

12.30 Seminaari: Katse tulevaisuuteen - Sinapinsiemen eilen, tänään ja huomenna

Juhlapuhe, professori Elina Vuola, TT

Paneelikeskustelu, mukana Sinapin-siemenen toimijoita vuosien varrelta

14.30 Juhlakahvit, musiikkia ja kuvamuistoja

15.30 Rukoushetki

16.00 Sinapinsiemenen syyskokous

Päivä kuin Taizéssa Pispalan kirkolla 21.9.

Oletko haaveillut vierailusta Taize’hen? Haluaisitko sukeltaa syvemmälle Taizen rukouselämään ja arvoihin? Kokea Taizen yhden päivän matkan? Nyt siihen on sinulla mahdollisuus, kun Taize laskeutuu Pispalan kirkolle 21.9. Elämme Taizen elämää yhden päivän ajan aamurukouksesta iltateehen. Vieraanvaraisuuden teemaa avaavat rukoushetket ja ruokailut, raamattutyöskentelyt ja ryhmät sekä Taize-messu.

Päivän järjestävät Tampereen ev.-lut. seurakunnat ja PyhiinvaellusTampere yhteistyössä Hiljaisuuden ystävät ry:n kanssa.

Katso lisää:

Analoginen taidekahvila ja Mystiikan messu 21.9.

Kangasalan kirkossa on kello 18-19 esillä paikallisten taiteilijoiden Merja Honkkilan sekä 8-vuotiaan Leo Lammen taidetta, vinyyliltä soi fuusiojazzia, ja videotervehdyksen tuo filosofi Eero Tiilikainen. Ukinrannan yhteisö myy kahvilan antimia vapaaehtoisella käteismaksulla Sinapinsiemen ry:n hyväksi.

Kello 19 alttarin ääressä alkaa Mystiikan messu, joka ammentaa 200-luvun kristillisestä jumalanpalveluksesta yhdistäen siihen modernia. Ennen jumalanpalvelusta on mahdollisuus rippiin kirkon sakastissa kello 18.40.

Kangasalan seurakunnasta mukana pastorit Riikka Hämäläinen ja Heikki Repo, musiikissa Mika Sivonen (kitara) sekä Maija Repo (huilu).

Analoginen taidekahvila ja Mystiikan messu järjestetään myös loka- ja marraskuussa.

Lisätietoja:

Rakkauden katse - hiljaisuuden retriitti 25.-27.10.

Tervetuloa hiljentymään Rakkauden katseen teeman äärelle. Lokakuun hiljaisuuden retriitti pidetään 25.-27.10. Heinäkallion leirikodissa Kangasalla. Ohjaajina toimivat Soili Juntumaa ja Jarmo Rautiainen. Retriittiviikonlopun hinta on 130 €.

Ilmoittautumiset 18.10. mennessä Soili Juntumaalle: 050 5525529 tai soili.juntumaa@gmail.com.

Jäsenmaksulaskujen tilaaminen e-laskuksi

Pahoittelut, että jäsenlaskutuksen yhteydessä oli virheellinen tieto e-laskutilauksen yhteydessä käytettävästä jäsennumerosta.

E-laskupalveluissa on useita erilaisia tarkistuksia eikä järjestelmät aina annan lähettää yksityishenkilöille e-laskuja, vaikka laskuttajalla olisikin oikea e-laskuosoite. Siksi olisi parempi, että jokainen niin halutessaan tilaa itselleen jäsenlaskun e-laskuksi.

Oikea tilauksessa tarvittavat jäsennumerosi on kolminumeroinen. Jos jäsenlaskussa oleva jäsennumero on 5-numeoinen, niin e-laskun tilauksessa toimiva jäsennumero on 3-numeroinen luku, jonka saa jättämällä huomiotta alussa olevat "67": esimerkiksi jos laskussa oli 67123 => oikea 123. Sillä e-laskun tilaanminen pitäisi onnistua.

Sinapinsiemen etsii uusia toimijoita työryhmiin

Sinapinsiemen etsii innostuneita jäseniä toimimaan yhdistyksen työryhmissä. Työryhmät suunnittelevat, valmistelevat ja toteuttavat yhdistyksen toimintaa, kukin työalallaan. Ryhmiä ovat:

  • retriittityöryhmä: alana retriittitoiminta ja hiljaisuuden viljely
  • kustannustyöryhmä: alana yhdistyksen tarkoituksen mukaisen kirjallisuuden kääntäminen ja julkaisu
  • Taizé-ryhmä: alana yhteydenpito ja matkat Taizén yhteisöön
  • kansainvälisen diakonian työryhmä: alana yhdistyksen järjestämä varainkeruu Intian kummihankkeiden hyväksi
  • tiedotusryhmä: alana yhdistyksen toiminnasta ja sen tarkoitusta koskevista asioista tiedottaminen
  • yhteisöjen tukiryhmä: alana yhdistyksen yhteisöjen (Ukinranta, Kathos) tukeminen.

Jos kiinnostuit, ota yhteyttä sihteeriin, sihteeri(at)sinapinsiemen.fi, tai puheenjohtajaan, puheenjohtaja(at)sinapinsiemen.fi.