Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €SINAPINSIEMENEN TOIMINTA

Miten rakentaa tätä monimutkaistuvaa maailmaa yhdessä, Kristusta kuunnellen? Haluamme, että toimintamme resonoi meissä jäsenissä, kiinnostaa ja synnyttää uutta. Tähän tarvitsemme jatkuvasti uusia ihmisiä. Jos sinulla on jokin ala tai aihe, jossa haluaisit olla mukana, ota yhteys ja tule mukaan!

HILJAISUUDEN RETRIITIT
"Matka sydämeen on pisin ja kiehtovin." (Martin Lönnebo) Tätä matkaa, luottamuksen pyhiinvaellusta, tehdään retriitissä, jossa ulkoinen hiljaisuus luo tilaa pakottomalle sisäiselle hiljaisuudelle, itsen ja Jumalan kohtaamiselle. Retriitti kesää tavallisimmin viikonlopun, perjantaista sunnuntaihin. Jos sinulla on ideoita retriittitoimintaan liittyen, ota yhteys Soiliin: soili.juntumaa(at)gmail.com


YHTEISÖT
Sinapinsiemenellä on yhteisö, Ukinranta, jossa opetellaan läsnäoloa, yhteisöllisyyttä ja yksinkertaista elämäntapaa yhdessä asukkaiden ja kävijöiden kesken. Yhteisön lohdullinen motto "Olemme keskeneräisiä" tukee kasvua todempaan ihmisyyteen. Ukinrannan yhteisö, puutalo järven rannalla Kangasalla, tarjoaa kodin 5-6 ihmiselle. Sinapinsiemen haluaa kannustaa yhteisölliseen elämäntapaan ja on avoin ottamaan yhdistyksen tarkoituksen mukaista elämänmuotoa eläviä yhteisöjä yhteistyön piirin. Ota yhteyttä: ukinranta(at)sinapinsiemen.fi tai puheenjohtaja(at)sinapinsiemen.fi


KUSTANNUSTOIMINTA
Sinapinsiemen ry:llä on pieni nettikauppa, jossa on tarjolla mm. hiljaisuuteen ja yhteisölliseen elämään liittyvää hengellistä kirjallisuutta. Yhdistys on herätellyt eloon myös omaa kustannustoimintaa. Julkaisemme jäsenten omia tekstejä ja käännämme hengellistä kirjallisuutta suomeksi. Ideoita kustannustoimintaan? Laita viestiä puheenjohtaja(at)sinapinsiemen.fi.


YHTEYS TAIZÉN LUOSTARIYHTEISÖÖN
Yhdistys toimii yhteydenpitäjänä niiden kesken, jotka ovat saaneet vaikutteita ranskalaisesta Taizén luostariyhteisöstä. Käännämme Taizén kirjallisuutta, järjestämme matkoja yhteisöön ja uuden vuoden tapahtumiin sekä pyrimme pitämään Taizén kävijöiden yhteydet avoinna ympäri maailman. Jos Taizé innostaa, ota yhteys Kristiinaan: krikallinen(at)gmail.com.


KANSAINVÄLINEN DIAKONIA
Sinapinsiemen ry:n kautta on mahdollista tukea lasten koulunkäyntiä Intiassa. Toimintaa hoitaa ystävämme Komin pyörittämä Kiitos Inn Manipurissa ja Education Sponsorship Programme Gujaratissa. Mukaan kansainvälistä diakoniaa kehittämään? Ota yhteys kummisihteeri Anneen, kummisihteeri(at)sinapinsiemen.fi.


LEHTI
Yhdistyksen jäsenet saavat 4 kertaa vuodessa ilmestyvän Sinapinsiemen-lehden, joka toimii yhdistyksen keskustelufoorumina nettisivujen lisäksi. Haluatko mukaan lehden toimituskuntaan? Onko sinulla juttuidea? Ota yhteys päätoimittaja Olavi Heinoon, puheenjohtaja(at)sinapinsiemen.fi


TIEDOTUS
Haluatko olla tekemässä yhdistyksen viestintää somessa tai olla mukana suunnittelemassa kampanjoita? Ota yhteys tiedottajaan tiedottaja(at)sinapinsiemen.fi.