Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Intian kummilapsitoiminta

Sinapinsiemen avustaa intialaista kouluohjelmaa, jonka tarkoituksena on mahdollistaa koulunkäynti kastittomille ja syrjittyihin kansanryhmiin kuuluville lapsille. Sinapinsiemen oli jo 1970-luvulla perustamassa kastittomille lapsille kouluja Intian Gujaratin osavaltiossa. Tästä on kasvanut Gujaratin Educational Sponsorship Programme (ESP), joka ylläpitää jo useita sisäoppilaitoksia eli chhatralayoja Gujaratin osavaltiossa. Lue koko kertomus tästä linkistä.


Vuonna 2013 Sinapinsiemen lahjoitti varat tulevan koulun ja kouluasuntolan tontin hankintaan Manipurin osavaltion pääkaupungista Imphalista. Siellä on viime vuosina asunut tusinan verran eri ikäisiä poikia pastori Komin ja tämän puolison huolenpidossa. Lapset ovat päässeet käymään hyvätasoista koulua, joka avaa ovet jatko-opintoihin yliopistoon saakka. Lue koko kertomus tästä linkistä.


Kiitos Innin johtaja pastori Kom sanoo: ”Apostoli Tuomaksen tradition mukaan uskotaan, että Tuomas itse tuli Intiaan ensimmäisellä vuosisadalla. Hän oli itse asiassa ensimmäinen lähetystyöntekijä Intiassa, joka todisti Jeesuksesta ja hänen haavoistaan. Tänäänkin epäilevä Tuomas meissä jokaisessa haluaa tuntea, koskea ja kokea Jeesuksen haavat konkreettisella tavalla. Yksi tapa tuntea, koskea ja kokea nämä Jeesuksen haavat on nähdä ne yhteiskuntamme haavoissa: sairaudessa, yksinäisyydessä, köyhyydessä, sortamisessa ja syrjäytymisessä. Nämä ovat Jeesuksen haavat meille tänä päivänä."


Näin lahjoitat


Täältä löydät tammikuussa 2016 julkaistun kummiesitteen.

Yhteystiedot

kummisihteeri @ sinapinsiemen.fi