Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Sähköpostilista

Sinapinsiemenen sähköpostilista on uudistettu 6.3.2016. Sähköpostilista on tarkoitettu yhdistyksen tiedotuksen ja viestintään sekä yhdistyksen tarkoituksen mukaisesta muusta toiminnasta tiedottamiseen. Lähtökohtaisesti sen viestit ovat siis sellaisia, jotka menevät kaikille sähköpostinsa antaneille yhdistyksen jäsenille ja muille kiinnostuneille. Sähköpostilistalle liittyneet voivat lähettää listalle viestejä, muut eivät. Sähköpostilista on osoitteessa postituslista@sinapinsiemen.fi

On myös suositeltavaa, että lähetät sähköpostiosoitteestasi myös tiedon sihteerille, jotta hän voi kirjata sen jäsenrekisteriin

Jos tahdot koko jäsenistön sijasta lähestyä hallitusta, lähetä viesti sihteerille (sihteeri@sinapinsiemen.fi).

Listalle liittyminen ja sieltä poistuminen

Voit liittyä sähköpostilistalle lähettämällä millaisen tahansa sähköpostiviestin osoitteeseen postituslista-subscribe@sinapinsiemen.fi. Liittymisestä tulee vahvistusviesti otsikolla WELCOME to postituslista@sinapinsiemen.fi. Sen tuleminen kestää n. 5 minuuttia.

Sähköpostilistalta voi vastaavasti erota lähettämällä sähköpostiviestin osoitteseen postituslista-unsubscribe@sinapinsiemen.fi.

Mikäli sinulla on ongelma sähköpostilistalle liittymisessä, voit olla yhteydessä sihteeriin (sihteeri@sinapinsiemen.fi). Tälle sivulle yritetään jossain vaiheessa myös saada sellainen nappi, josta listalle voisi liittyä automaattisesti.