Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Toiminta

Sinapinsiemen ry:n toiminta-alue on koko maa, siellä missä kaksi tai kolme kokoontuu. Järjestäytyneitä paikallisyhdistyksiä ei ole, mutta tietoja lähiseuduilla jo versovista sinapinsiemenistä saat sihteeriltä.

Sinapinsiemen ry:n jäsenmaksu v. 2022 on 25€, opiskelijat, työttömät ja vähävaraiset 10€. Yhteisöt voivat toimia kannatusjäseninä 100 €:n maksulla.

Tilinumero FI6080001700843759
BIC/SWIFT: DABAFIHH

Tiedot kohtaan kirjoita nimi, osoite ja sähköpostiosoite. (Emme käytä enää viitettä.)


Ukinranta

Kangasalan keskustassa sijaitseva Ukinrannan talo toimii Sinapinsiemen ry:n "tulisijana".

Lisätietoja: sinapinsiemen.fi/ukinranta


Intian kummilapsitoiminta

Education Sponsorship Programme (koulukummiohjelma) on roomalaiskatolisen järjestön The Gujarat Education Society:n ylläpitämä hanke Luoteis-Intiassa, Gujaratin osavaltiossa elävien alkuperäisasukas- eli adivasinuorten kouluttamiseksi ja heidän kotikyliensä terveydenhuollon ja toimeentulon parantamiseksi. Hanke on Intian valtion hyväksymä ja rekisteröimä. Se on vapaaehtoinen ja poliittisesti sitoutumaton. Kummilapsitoiminnan yhdyshenkilö on Matti Kristola, kummisihteeri(at)sinapinsiemen.fi. Kummilapsitoiminnasta voit lukea tarkemmin täältä.

Cedric Prakashin tekemä esitys Intian kummilapsitoiminnasta on nyt suomennettu. Voit katsella sitä painamalla tätä (koko 6Mb)